JavaScript is required
Danh sách đề

10 Đề thi kiểm tra giữa HK1 môn Tiếng Anh lớp 9 - I-Learn Smart World - Đề 4

40 câu hỏi 60 phút

Thẻ ghi nhớ
Luyện tập
Thi thử
Nhấn để lật thẻ
1 / 40

Listen and write the correct answer. No more than ONE WORD OR NUMBER in each question. (Click 'Nex' to do the listening part)

Languages: English, Italian, French, Russian and Mandarin

Courses start: ____________ week of November

Đáp án
Đáp án đúng: second

Thông tin: Classes are in the afternoons or evenings, and they start in the second week of November.


Đáp án: second / 2nd

Danh sách câu hỏi:

Lời giải:
Đáp án đúng: second

Thông tin: Classes are in the afternoons or evenings, and they start in the second week of November.


Đáp án: second / 2nd

Lời giải:
Đáp án đúng: 80

Thông tin: The English courses are free, but the other language courses cost 80 dollars.


Đáp án: 80 / eighty

Lời giải:
Đáp án đúng: 64

Thông tin: If you want to learn more than one language, you get a 20% discount, so your second course will cost you just 64.


Đáp án: 64 / sixty-four

Lời giải:
Đáp án đúng: 12

Thông tin: Most courses have lessons three times a week, but English courses have two lessons a week, so 12 lessons in total.


Đáp án: 12 / twelve

Lời giải:
Đáp án đúng: notebook

Thông tin: You don't need to buy any books, but we suggest that all students should bring a notebook and a pen or pencil to classes.


Đáp án: notebook

Câu 6:

Choose the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 7:

Choose the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 8:

Choose the word that differs from the other three in the position of the primary stress

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 9:

Choose the word that differs from the other three in the position of the primary stress

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 24:

Read the sign / notice and choose the correct answer.

What does the notice say?

"Dish duty: Your turn today."

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 25:

Read the sign / notice and choose the correct answer.

What does that sign say?

Pasted image

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 26:

Read the passage and choose the correct answer.

1. Communication has always been an essential part of human life and has changed as societies developed. One exciting way of communicating over long distances is using smoke and fire signals. This simple method helped connect faraway communities and showed how clever our ancestors were.

2. Smoke signals have been used since ancient times, with different cultures finding ways to send messages through rising smoke. This practice was common among indigenous peoples in many places, like Native Americans, Aboriginal Australians, and tribes in Africa and Asia.

3. Making smoke signals was easy but very effective. By changing how strong and how long the fire burned, and using specific materials to create different smoke shapes, communities made a basic code for communication. Other messages could be sent by changing the number and timing of the smoke puffs, forming a unique language.

4. Smoke and fire signals had many benefits, making them essential for ancient societies. One major advantage was that they could send messages over long distances. This was particularly crucial in regions with challenging landscapes like mountains, forests, or deserts, where conventional communication methods were useless.

-> What is the best title for the passage?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 29:

Read the passage and choose the correct answer.

1. Communication has always been an essential part of human life and has changed as societies developed. One exciting way of communicating over long distances is using smoke and fire signals. This simple method helped connect faraway communities and showed how clever our ancestors were.

2. Smoke signals have been used since ancient times, with different cultures finding ways to send messages through rising smoke. This practice was common among indigenous peoples in many places, like Native Americans, Aboriginal Australians, and tribes in Africa and Asia.

3. Making smoke signals was easy but very effective. By changing how strong and how long the fire burned, and using specific materials to create different smoke shapes, communities made a basic code for communication. Other messages could be sent by changing the number and timing of the smoke puffs, forming a unique language.

4. Smoke and fire signals had many benefits, making them essential for ancient societies. One major advantage was that they could send messages over long distances. This was particularly crucial in regions with challenging landscapes like mountains, forests, or deserts, where conventional communication methods were useless.

-> Which of the following is not mentioned as a way to create a basic communication code in paragraph 3?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 31:

Read the passage and choose the correct answer.

1. Communication has always been an essential part of human life and has changed as societies developed. One exciting way of communicating over long distances is using smoke and fire signals. This simple method helped connect faraway communities and showed how clever our ancestors were.

2. Smoke signals have been used since ancient times, with different cultures finding ways to send messages through rising smoke. This practice was common among indigenous peoples in many places, like Native Americans, Aboriginal Australians, and tribes in Africa and Asia.

3. Making smoke signals was easy but very effective. By changing how strong and how long the fire burned, and using specific materials to create different smoke shapes, communities made a basic code for communication. Other messages could be sent by changing the number and timing of the smoke puffs, forming a unique language.

4. Smoke and fire signals had many benefits, making them essential for ancient societies. One major advantage was that they could send messages over long distances. This was particularly crucial in regions with challenging landscapes like mountains, forests, or deserts, where conventional communication methods were useless.

-> Why were smoke and fire signals important in ancient societies?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 36:

Choose the sentence that is best written using the prompts.

New Year's Eve, / we used / stay / late / watch / fireworks together

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 37:

Choose the sentence that is best written using the prompts.

They / have / plan / watch English movies / improve their listening

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP