JavaScript is required
Danh sách đề

10 Đề thi kiểm tra giữa HK1 môn Tiếng Anh lớp 9 - I-Learn Smart World - Đề 2

40 câu hỏi 60 phút

Thẻ ghi nhớ
Luyện tập
Thi thử
Nhấn để lật thẻ
1 / 40

Listen and write ONE word/number in each blank. (Click 'Next" to do the listening part)

When: Thursday

Cost of the ticket (students): ___________ pounds

Đáp án
Đáp án đúng: 6

Thông tin: First, remember that students pay less than adults. The ticket for students is only 6 pounds, while adults need to pay 8 pounds.


Đáp án: 6 / six

Danh sách câu hỏi:

Lời giải:
Đáp án đúng: 6

Thông tin: First, remember that students pay less than adults. The ticket for students is only 6 pounds, while adults need to pay 8 pounds.


Đáp án: 6 / six

Lời giải:
Đáp án đúng: literature

Thông tin: You will go to the museum with the history teacher but he's ill so you can't give him the money. The literature teacher will collect it tomorrow at the end of her lesson.


Đáp án: literature

Lời giải:
Đáp án đúng: bus

Thông tin: We will meet at school at 8:15 a.m. to catch the bus.


Đáp án: bus

Lời giải:
Đáp án đúng: 9:15

Thông tin: The museum opens at quarter past nine, so we will have time to explore different exhibits.


Đáp án: 9:15

Lời giải:
Đáp án đúng: cameras

Thông tin: Also, you can take photos inside, so don't forget your cameras!


Đáp án: cameras/camera

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 8:

Listen to the conversation and choose the correct answer. (Click 'Next' to do the listening part)

What do they have to do with their project?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 9:

Listen to the conversation and choose the correct answer. (Click 'Next' to do the listening part)

Jack and Tom ___________

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 10:

Listen to the conversation and choose the correct answer. (Click 'Next' to do the listening part)

Emily thinks ____________

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 11:

Choose the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 12:

Choose the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 13:

Choose the word that differs from the other three in the position of primary stress

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 14:

Choose the word that differs from the other three in the position of primary stress

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 38:

Read the article and choose the correct answer.

1. Good communication is essential for a happy and functioning family. You need to talk and act positively with your family members. Using negative ways to communicate or avoid talking can create problems that continue into adulthood and affect who we become.

2. Bad family communication includes yelling, holding grudges, keeping secrets, blaming, and ignoring each other. These issues can make it hard to feel close to your family. How parents talk to their children and how siblings interact can affect their growth and feelings. If problems are not solved, it can lead to anxiety, depression, and behavioral issues.

3. Poor communication can cause misunderstandings, stress, and more arguments. If you don't understand what's happening in your family, it can lead to unnecessary worry and affect your self-esteem. If these issues persist, family members might stop caring for each other, harming family relationships.

4. To improve communication, make time to talk with your family in a quiet, private place. Listen carefully, ask how they feel, and show understanding with a gentle touch or hug. Keeping communication open helps maintain strong family bonds.

-> How does negative communication affect children according to the passage?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 40:

Read the article and choose the correct answer.

1. Good communication is essential for a happy and functioning family. You need to talk and act positively with your family members. Using negative ways to communicate or avoid talking can create problems that continue into adulthood and affect who we become.

2. Bad family communication includes yelling, holding grudges, keeping secrets, blaming, and ignoring each other. These issues can make it hard to feel close to your family. How parents talk to their children and how siblings interact can affect their growth and feelings. If problems are not solved, it can lead to anxiety, depression, and behavioral issues.

3. Poor communication can cause misunderstandings, stress, and more arguments. If you don't understand what's happening in your family, it can lead to unnecessary worry and affect your self-esteem. If these issues persist, family members might stop caring for each other, harming family relationships.

4. To improve communication, make time to talk with your family in a quiet, private place. Listen carefully, ask how they feel, and show understanding with a gentle touch or hug. Keeping communication open helps maintain strong family bonds.

-> Which of the following sentences is not true according to the passage?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP