JavaScript is required
Danh sách đề

10 Đề thi kiểm tra cuối HK1 môn Tiếng Anh lớp 9 - Global Success - Đề 3

45 câu hỏi 60 phút

Thẻ ghi nhớ
Luyện tập
Thi thử
Nhấn để lật thẻ
1 / 45

Listen and write no more than TWO WORDS OR A NUMBER in each blank.

Pasted image

-> Write the answer for number (1)

Đáp án
Đáp án đúng: 450

Thông tin: Can anyone guess how old it is? 200 years? 300 years? No, it's 450 years old!

Danh sách câu hỏi:

Lời giải:
Đáp án đúng: 450

Thông tin: Can anyone guess how old it is? 200 years? 300 years? No, it's 450 years old!

Lời giải:
Đáp án đúng: 800000

Thông tin: Today, there are about 1.2 million people living here, but in 1995, there were only 800,000.

Lời giải:
Đáp án đúng: shopping mall

Thông tin: There was only one shopping mall, but now we have five.

Lời giải:
Đáp án đúng: bike lanes

Thông tin: There were also no bike lanes on the roads back then, but now we have lots of them.

Lời giải:
Đáp án đúng: 3

Thông tin: I went there last month and paid 15 pounds for a ticket. In 1995, a ticket cost just 3 pounds.

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 11:

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 12:

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 13:

Choose the word which has the stress syllable pronounced differently from the others

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 14:

Choose the word which has the stress syllable pronounced differently from the others

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 29:

Choose the correct answer to complete the following exchange.

Tien: Oh no, I'm so sorry! I forgot to bring the book you asked for.

Binh: ____________ It happens

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 30:

Choose the correct answer to complete the following exchange.

Duc: I will teach you how to bake a cake tomorrow.

Ryan: ___________ Thank you!

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 36:

Read the following passage and choose the correct answer to the question.

1. Many people from older generations can tell you how much has changed in the past fifty years. The world today is very different from the 1960s.

2. In the 1980s, Jane Fonda made home workout videos popular, and aerobic exercise became a common way to stay fit. In the following years, exercise equipment and gyms also grew in popularity, attracting both men and women. Despite the rise in activities like cycling and Zumba, obesity has increased in many countries. The rise in car use, desk jobs, and longer working hours has caused many people, especially in the U.S., to live more sedentary lives. Childhood obesity has tripled since the 1980s, and today, more than 20% of people in all 50 states are obese.

3. Over the past 50 years, diets have also changed, and not always for the better. People are eating more processed foods due to busy schedules and the convenience of supermarkets. However, in the past decade, more people have been choosing organic and farm-to-table meals.

-> What is the main idea of the passage?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 37:

Read the following passage and choose the correct answer to the question.

1. Many people from older generations can tell you how much has changed in the past fifty years. The world today is very different from the 1960s.

2. In the 1980s, Jane Fonda made home workout videos popular, and aerobic exercise became a common way to stay fit. In the following years, exercise equipment and gyms also grew in popularity, attracting both men and women. Despite the rise in activities like cycling and Zumba, obesity has increased in many countries. The rise in car use, desk jobs, and longer working hours has caused many people, especially in the U.S., to live more sedentary lives. Childhood obesity has tripled since the 1980s, and today, more than 20% of people in all 50 states are obese.

3. Over the past 50 years, diets have also changed, and not always for the better. People are eating more processed foods due to busy schedules and the convenience of supermarkets. However, in the past decade, more people have been choosing organic and farm-to-table meals.

-> What did the writer mention about exercising in paragraph 2?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 38:

Read the following passage and choose the correct answer to the question.

1. Many people from older generations can tell you how much has changed in the past fifty years. The world today is very different from the 1960s.

2. In the 1980s, Jane Fonda made home workout videos popular, and aerobic exercise became a common way to stay fit. In the following years, exercise equipment and gyms also grew in popularity, attracting both men and women. Despite the rise in activities like cycling and Zumba, obesity has increased in many countries. The rise in car use, desk jobs, and longer working hours has caused many people, especially in the U.S., to live more sedentary lives. Childhood obesity has tripled since the 1980s, and today, more than 20% of people in all 50 states are obese.

3. Over the past 50 years, diets have also changed, and not always for the better. People are eating more processed foods due to busy schedules and the convenience of supermarkets. However, in the past decade, more people have been choosing organic and farm-to-table meals.

-> The word “sedentary” in paragraph 2 is closest in meaning to _________

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 39:

Read the following passage and choose the correct answer to the question.

1. Many people from older generations can tell you how much has changed in the past fifty years. The world today is very different from the 1960s.

2. In the 1980s, Jane Fonda made home workout videos popular, and aerobic exercise became a common way to stay fit. In the following years, exercise equipment and gyms also grew in popularity, attracting both men and women. Despite the rise in activities like cycling and Zumba, obesity has increased in many countries. The rise in car use, desk jobs, and longer working hours has caused many people, especially in the U.S., to live more sedentary lives. Childhood obesity has tripled since the 1980s, and today, more than 20% of people in all 50 states are obese.

3. Over the past 50 years, diets have also changed, and not always for the better. People are eating more processed foods due to busy schedules and the convenience of supermarkets. However, in the past decade, more people have been choosing organic and farm-to-table meals.

-> Which of the following sentences is NOT true according to the passage?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 40:

Read the following passage and choose the correct answer to the question.

1. Many people from older generations can tell you how much has changed in the past fifty years. The world today is very different from the 1960s.

2. In the 1980s, Jane Fonda made home workout videos popular, and aerobic exercise became a common way to stay fit. In the following years, exercise equipment and gyms also grew in popularity, attracting both men and women. Despite the rise in activities like cycling and Zumba, obesity has increased in many countries. The rise in car use, desk jobs, and longer working hours has caused many people, especially in the U.S., to live more sedentary lives. Childhood obesity has tripled since the 1980s, and today, more than 20% of people in all 50 states are obese.

3. Over the past 50 years, diets have also changed, and not always for the better. People are eating more processed foods due to busy schedules and the convenience of supermarkets. However, in the past decade, more people have been choosing organic and farm-to-table meals.

-> What information does the passage express?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP