JavaScript is required
Danh sách đề

500 câu trắc nghiệm giữa HK1 Tiếng Anh 7 - Global Success - Đề 5

40 câu hỏi 60 phút

Thẻ ghi nhớ
Luyện tập
Thi thử
Nhấn để lật thẻ
1 / 40

Listen and choose the correct answer. (Click 'Next' to do the listening part)

Where did Jasmine and her aunt go swimming?

A. in the sea
B. in the river
C. in the lake
Đáp án
Đáp án đúng: D

Jasmine và dì của cô ấy đã đi bơi ở đâu?


Thông tin: ‘Especially when we went swimming. It was too windy to swim in the sea, but the lake was great anyway.'


→ Đáp án: in the lake

Danh sách câu hỏi:

Lời giải:
Đáp án đúng: C

Jasmine và dì của cô ấy đã đi bơi ở đâu?


Thông tin: ‘Especially when we went swimming. It was too windy to swim in the sea, but the lake was great anyway.'


→ Đáp án: in the lake

Lời giải:
Đáp án đúng: B

Đầu tiên, Jasmine cảm thấy thế nào khi ngủ trong lều?


Thông tin: ‘Sleeping in a tent was new for me. I was worried about it on the first night, but I soon found out how exciting it is!'


Đáp án: afraid

Lời giải:
Đáp án đúng: B

Dì của Jasmine thích nấu gì?


Thông tin: ‘It was difficult to cook the omelette, but I loved grilling the steak on a barbecue.'


Đáp án: steak

Lời giải:
Đáp án đúng: A

Dì của Jasmine nghĩ khu cắm trại ________


Thông tin: ‘The campsite was quite big, but it's a pity they didn't have anywhere to buy food and things.'


Đáp án: needed a shop

Lời giải:
Đáp án đúng: B

Jasmine thích hoạt động nào nhất?


Thông tin: ‘Well, running in the forest was OK, but hard. But fishing was amazing, even more fun than cycling!'


Đáp án: fishing

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 7:

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 8:

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 9:

Choose the word that has the main stress placed differently from the others

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 10:

Choose the word that has the main stress placed differently from the others

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 16:

Choose the correct answer to complete the sentence.

What ________ your mother ________ to keep fit? - She ________ jogging

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 17:

Choose the correct answer to complete the following exchange.

- Would you like to eat some food?

- _________

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 18:

Choose the correct answer to complete the following exchange.

- Have a good day, Hoa!

- __________

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 34:

Read the text and choose the correct answer.

My name is Alan and I have been working as a volunteer for three years. I started when I was still at school and now, while I'm writing application letters and waiting for job interviews, I'm carrying on with this type of work.

Sometimes people ask me what makes these young people spend their free time in the service of others instead of enjoying themselves doing what most teens usually do. Well, many young people decide to do voluntary work as they get the chance to feel good about themselves, because helping out with something they believe in can be very gratifying and enjoyable. They feel they can make a difference by being useful to someone in need. On the other hand, they can choose what they want to do. So they have the opportunity to get involved in issues they care about. At the same time, they meet other young people who have similar interests. They may make new friends, have fun, gain experience and confidence and develop their sense of responsibility and learn new skills that may be very useful in the future.

When the time comes to choose a career or to get a job, things may be easier because they already know the kinds of tasks they are best at and which things they enjoy the most. Besides, the experience they acquired may be of great advantage when they write their CVs or go to job interviews.

-> What is the main topic of the passage?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 35:

Read the text and choose the correct answer.

My name is Alan and I have been working as a volunteer for three years. I started when I was still at school and now, while I'm writing application letters and waiting for job interviews, I'm carrying on with this type of work.

Sometimes people ask me what makes these young people spend their free time in the service of others instead of enjoying themselves doing what most teens usually do. Well, many young people decide to do voluntary work as they get the chance to feel good about themselves, because helping out with something they believe in can be very gratifying and enjoyable. They feel they can make a difference by being useful to someone in need. On the other hand, they can choose what they want to do. So they have the opportunity to get involved in issues they care about. At the same time, they meet other young people who have similar interests. They may make new friends, have fun, gain experience and confidence and develop their sense of responsibility and learn new skills that may be very useful in the future.

When the time comes to choose a career or to get a job, things may be easier because they already know the kinds of tasks they are best at and which things they enjoy the most. Besides, the experience they acquired may be of great advantage when they write their CVs or go to job interviews.

-> According to the passage, teenagers spend their time volunteering when they ________

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP
Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 37:

Read the text and choose the correct answer.

My name is Alan and I have been working as a volunteer for three years. I started when I was still at school and now, while I'm writing application letters and waiting for job interviews, I'm carrying on with this type of work.

Sometimes people ask me what makes these young people spend their free time in the service of others instead of enjoying themselves doing what most teens usually do. Well, many young people decide to do voluntary work as they get the chance to feel good about themselves, because helping out with something they believe in can be very gratifying and enjoyable. They feel they can make a difference by being useful to someone in need. On the other hand, they can choose what they want to do. So they have the opportunity to get involved in issues they care about. At the same time, they meet other young people who have similar interests. They may make new friends, have fun, gain experience and confidence and develop their sense of responsibility and learn new skills that may be very useful in the future.

When the time comes to choose a career or to get a job, things may be easier because they already know the kinds of tasks they are best at and which things they enjoy the most. Besides, the experience they acquired may be of great advantage when they write their CVs or go to job interviews.

-> What of the following statements is NOT true according to the passage?

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP

Câu 38:

Read the text and choose the correct answer.

My name is Alan and I have been working as a volunteer for three years. I started when I was still at school and now, while I'm writing application letters and waiting for job interviews, I'm carrying on with this type of work.

Sometimes people ask me what makes these young people spend their free time in the service of others instead of enjoying themselves doing what most teens usually do. Well, many young people decide to do voluntary work as they get the chance to feel good about themselves, because helping out with something they believe in can be very gratifying and enjoyable. They feel they can make a difference by being useful to someone in need. On the other hand, they can choose what they want to do. So they have the opportunity to get involved in issues they care about. At the same time, they meet other young people who have similar interests. They may make new friends, have fun, gain experience and confidence and develop their sense of responsibility and learn new skills that may be very useful in the future.

When the time comes to choose a career or to get a job, things may be easier because they already know the kinds of tasks they are best at and which things they enjoy the most. Besides, the experience they acquired may be of great advantage when they write their CVs or go to job interviews.

-> Writing CVs and interviewing for a job can ________

Lời giải:
Bạn cần đăng ký gói VIP để làm bài, xem đáp án và lời giải chi tiết không giới hạn. Nâng cấp VIP