Read the passage carefully, then choose the correct answers A, B, C or D
Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional health. An evening out with the closest friend may be the best guarantee of a good time. In fact, our best friend can prevent us from developing serious psychological problems such as depression and anxiety.
Best friendship evolves with time - we cannot go out and pick our best friend. We become friends with people who share common interests – at school or through hobbies, for example.
Best friends have usually known each other for years and stuck together through good and bad times. If you haven't got one, perhaps you are being too distant from people, or focusing too much on your work."
According to the passage, ________.
Hãy suy nghĩ và trả lời câu hỏi trước khi xem đáp án
Lời giải:Báo sai
Giải thích: Best friendship evolves with time - we cannot go out and pick our best friend.
Dịch: Tình bạn tốt nhất phát triển theo thời gian - chúng ta không thể ra ngoài và chọn người bạn thân nhất của mình.
Đáp án A